Round 2: Luik – 4/07/2021

Beste piloten!

Zondag verwachten we iedereen voor de 2de manche van het BK. Dit op de gekende locatie in Luik,  Yamaha Cintec.

De werken aan de brug en in de omgeving zijn achter de rug, hierdoor is het grote terrein beschikbaar achter het bovenste gebouw.

Samen met Nathalie en Raf hebben we de planning (met de corona regels in achting) onder de loep genomen, zoals vorige week zullen we de paddock opnieuw openen op zaterdag vanaf 9 uur. MOGEN WE JULLIE UITDRUKKELIJK VRAGEN DAN PAS AF TE REIZEN, aangezien er in de straat niet de mogelijkheid is om te parkeren, aangezien jullie dan het doorgaande verkeer zullen blokkeren.

Alsook verzoeken we alle piloten zich achter het bovenste gebouw te installeren, er worden geen wagens of vrachtwagens toegelaten aan de waterkant beneden.

We zien jullie op zondag !  Alvast bedankt om deze regels in acht te nemen.

We starten zondag om 7 uur ‘s morgens met inschrijven. Om alles vlot te laten verlopen vragen we jullie om niet op de laatste moment te wachten met inschrijven. Jullie kunnen inschrijven tot 7:45.

Adres: Walibu beach club – Rue Wérihet 79, 4020 Luik

PARKING : Parking zal nipt zijn aangezien we het aanpalende terrein niet kunnen gebruiken. We gaan het parkeren in goede banen leiden dus gelieve de instructies van onze STAFF op te volgen.

Onze dagplanning zal er als volgt uit zien:

TRACK : coming soon