Beste piloten, 

Er staat alweer een nieuw seizoen op ons te wachten. Wij hebben uiteraard de afgelopen winter niet stilgezeten. Zo hebben we onder andere een nieuwe website gelanceerd, de nieuwe kalender met 5 wedstrijden is ondertussen ook gekend, op technisch en IT vlak hebben we onze programma’s (Phone app, Electronic Scoring System, Electronic Results) verbeterd. Het nieuwe team is gemotiveerd om jullie met veel enthousiasme en zo professioneel mogelijk te begeleiden

Ons Belgisch Kampioenschap is welgekend en is telkens een sterke en spannende wedstrijd met tal van toppiloten uit verschillende landen. Wij zorgen voor top circuits en besteden ook meer en meer aandacht aan onze piloten via social media etc.

Om alles vlot te laten verlopen, zouden we graag jullie medewerking willen vragen voor bepaalde zaken. Zo verwachten we van jullie dat alle nummers op de ski’s en runabouts duidelijk leesbaar zijn op een witte achtergrond en minstens de afmetingen hebben die volgens het reglement zijn voorgeschreven. We hebben tal van voorbeelden hoe het duidelijk zichtbaar is, maar ook voorbeelden van hoe het niet moet.

Voor het Europees Kampioenschap & de Triple Crown werken we samen met Eurosport 1. Het probleem van onduidelijke nummers werd ook hier reeds ter sprake gebracht. Daarom zullen we vanaf dit seizoen, in samenwerking met andere organisaties in andere landen, samenwerken om duidelijke nummers te hanteren. Dit betekent jammer genoeg, dat onleesbare en onduidelijke kleurencombinaties niet meer zullen worden toegelaten.

Voor meer informatie omtrent de correcte plaatsing / leesbaarheid van de racenummers, kan u dit artikel raadplegen.

We hopen dat we hier op jullie steun en medewerking zullen kunnen rekenen.

Peter De Smet