Beste Piloten, Fans, Vrienden, …

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, zijn wij (achter de schermen) volop bezig om het volgende seizoen voor te bereiden. Het belooft alweer een topseizoen te worden. Voor 2023 hebben we zowel het gewoonlijke Belgisch Kampioenschap met de Team Challenge als nieuwigheid, maar ook een one-shot Vintage Kampioenschap op de Grand Large te Bergen (Mons). Noteer alvast zondag 2 juli 2023 in jullie agenda. Meer info hierover volgt later nog.

Onze evenementen organiseren zichzelf echter niet en naast de vaste bestuursleden van de vzw, rekenen wij ook nog op tal van gemotiveerde vrijwilligers om onze evenementen in goede banen te leiden.

Ben jij ook zo gepassioneerd door de Jetsport en ben je bereid om 6 weekends per jaar vrij te houden om ons met veel enthousiasme een handje te komen helpen? Laat het ons weten via e-mail (info@bjbf.be) of stuur ons eens bericht via onze Facebook pagina.

Meer specifiek zijn wij onder andere op zoek naar een digital native, die ons nog zichtbaarder kan maken op Facebook, TikTok, Instagram, …. alsook een speaker die tijdens de wedstrijden met passie voor wat tekst en uitleg kan zorgen. Spreekt dit jou niet aan? Geen nood, alle helpende handen zijn uiteraard welkom.

Je komt terecht in een topteam vol vrijwilligers met een hands-on mentaliteit die voor de opbouw en afbraak van de wedstrijd zorgen, maar ook samen veel plezier maken. Tijdens deze weekends ben je verzekerd door onze verzekering en kun je rekenen op een onkostenvergoeding (wettelijk bepaald).

Tot slot wensen wij je nog een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar !

Team BJBF