Tijdens de finale van de WGP#1 World Series in het Thaise Pattaya werd onze landgenoot Quinten Bossche voor de 3e maal (2017, 2020(1) en 2021(2)) wereldkampioen in de categorie PRO Ski Grand Prix. Een andere Belgische piloot, Antoine Goethals werd 4e in dezelfde categorie.

De andere Belgische piloten

In de categorie PRO Freestyle werd Niels Willems 2e en in de PRO Runabout GP werden Didier Bodart en Robin Laforge respectievelijk 30e en 31e overall.

In de categorie PRO-AM Ski Stock vertegenwoordigden Steven Lopez en Phil Segers ons land en werden 5e en 23ste. Steven Lopez behaalde eveneens de 11e plaats in de categorie Expert Ski GP.
Michael Van Reybroeck eindigde op de 22ste plaats in de categorie PRO-AM Ski Lites.

Tom Claerhout finishte op een mooie 6e plaats in de categorie Novice Runabout Stock en Joris Van Der Eecken werd 17e in de categorie AMATEUR Runabout 1100 Stock.

Een welgemeende proficiat aan alle deelnemers vanwege de BJBF crew !

Ervaar zelf de snelheid en sensatie

Wilt u deze toppiloten zelf eens aan het werk zien, maar dan liever wat dichter bij huis? Kom dan zeker eens kijken naar 1 van onze 5 rondes van het Belgische Kampioenschap. Het nieuwe seizoen van 2022 belooft alvast weer een vol spanning en sensatie te worden.

Indien u zelf wilt deelnemen en een kans wil maken op de titel van Belgisch Kampioen 2022, kan u op deze pagina alle verdere info vinden.

(1) Deze finale werd gevaren in april 2021 omwille van COVID-19.
(2) Deze finale werd gevaren in januari 2022 omwille van COVID-19.