Beste piloten, staff & supporters,

De kogel is door de kerk!

Op 14 april 2024 verwelkomen we jullie opnieuw massaal op de openingsronde van The Belgian Pro Tour !!

We hebben voor dit jaar enkele wijzigingen doorgevoerd:

Zo gaan de PRO-AM Ski 4 stroke Lites verder als EXPERT Ski 4 stroke Lites en hebben wij de PRO-AM Ski Lites opgesplitst in EXPERT Ski Lites en PRO Ski Lites. Deze 2 categorieën varen samen maar zullen een afzonderlijk klassement krijgen. Deelnemen in beide categorieën zal echter niet mogelijk zijn.
De PRO Run GP zal ook enkel afzonderlijk varen, indien er meer dan 5 deelnemers zijn. Zo niet, zal deze categorie samen varen met Run Stock.

Helaas zien wij ons door de stijgende kosten van oa verzekeringen en andere operationele uitgaven genoodzaakt om een lichte prijsaanpassing door te voeren. U kan echter blijven genieten van een interessante korting indien u deelneemt aan alle wedstrijden van het het Belgisch Kampioenschap.

Dit seizoen kunnen piloten die deelnemen aan alle wedstrijden van het Belgisch Kampioenschap tevens genieten van 300€ cashback indien ze deelnemen aan de Belgian PRO Tour. De voorwaarden leggen we hieronder even uit.

Bij deelname aan alle 5 wedstrijden van het Belgisch Kampioenschap krijgen piloten na afloop van de laatste wedstrijd van het seizoen 300 euro cashback.
Een jaarpakket aanschaffen is niet voldoende, de piloot dient ook fysiek deel te nemen aan de 5 wedstrijden van het Belgisch Kampioenschap.
Piloten krijgen deze cashback ongeacht hun positie in het klassement. Er zullen jaarlijks 3 categorieën worden uitgekozen en deze zullen ieder jaar ook wijzigen.

De categorieën voor 2024 zijn:

  • EXPERT Ski 4 stroke Lites
  • Rec Lites
  • PRO Ski Lites

Om deze cashback te ontvangen, dient de piloot fysiek aanwezig te zijn bij de overall prijsuitreiking na afloop van de laatste wedstrijd van het seizoen. De cashback kan enkel in ontvangst genomen worden door de piloot.

Piloten die deelnemen aan de Belgian Pro Tour, alsook alle andere categorieën van het Belgisch Kampioenschap, zullen bij een overall top 3 positie een beker in ontvangst kunnen nemen. Ook hier vragen we aan de piloten om fysiek aanwezig te zijn bij deze prijsuitreiking.

Wij zijn er alvast klaar voor en hopelijk zullen jullie ook allen dit seizoen talrijk aanwezig zijn.