Beste piloten,

Komende vrijdag 1 maart zullen jullie via deze link jullie racenummer kunnen reserveren.

Zoals elk jaar, is het belangrijk om dit aan te vragen, zodat jullie op het moment van de wedstrijddag in ons scoringsysteem zitten. Onder het principe, first come first serve, noteer je best 1 maart – 19:00 in jullie agenda.

Een tijdje geleden lieten we weten dat we dit jaar 3 categorieën een jaar lang extra in de kijker zullen zetten. Met deze Pro Tour willen we piloten aanmoedigen om zich maximaal in te zetten zodat wij elke wedstrijd met een volle startlijn kunnen van start gaan.
Hoe werkt het?
Dit jaar zijn EXPERT Ski 4 stroke Lites, Rec Lites en PRO Ski Lites aan de beurt. Piloten uit deze categorieën die op de 5 wedstrijden aanwezig zijn, zowel op de wedstrijd als op de prijsuitreiking, krijgen op het einde van het seizoen 300 EUR cashback. Per nieuw race seizoen worden steeds 3 andere categorieën uitgekozen.

Een geldig doktersattest is ook nog steeds een belangrijke voorwaarde om te mogen deelnemen. We vragen jullie om dit 1 keer in te dienen bij de eerste wedstrijd waaraan je deelneemt.

Tot binnenkort!